Gépek bemutatása

Kérdése lenne?

Keressen minket az elérhetőségeinken! Kollégáink várják a hívását!

+36 30 601 2943

Cégünk gépparkja igen változatos, több márka megtalálható benne. Kiemelném a magyar Szvogép-et amiből több is a tulajdonunkat képezi különféle méretekben, de megtalálható taiwani QUEEN’S, olasz Bielloni és TECOM is az extrúderek között. Konfekcionáló gépek tekintetében a taiwani HEMINGSTONE gépek alkotják a többséget, de megtalálható olasz Saldoflex is köztük.

Az extrúdereken 50 mm szélességű keskeny fóliától kezdve, redőzetlen fóliából 3800 mm széles fólia tömlőt illetve síkfóliát, redőzve pedig 8000 mm kerületű fóliatömlőt tudunk gyártani. Originál anyagból illetve újrahasznosított anyagból is tudjuk ezeket a méreteket natúr illetve színes kivitelben is, a vevő igényei szerint nyomdázva, mikroperforáva.

A konfekcionáló gépeken 1800 mm maximális szélességig, 150 mikron vastagságig (redőzve), lapra szabott illetve rollos kivitelben. A termékeket egység csomagoljuk raklapozzuk a vevő igényeinek megfelelően, ezután igény esetén kiszállítjuk.

Szolgáltatásaink

PE fóliatekercs és síkfólia

Mezőgazdasági bakhát fólia, ládabélelő, zsugorfólia, sztreccsfólia, tasak, zsák gyártása, felmerülő megrendelői igények kielégítése

Fólia nyomdázása

6 színű nyomdával, víz és hígító bázisú festékkel egyaránt

Fólia konfekcionálása

Fóliatekercsek szabása méretre, szemeteszsák, sittes zsák, igény szerinti méretű zsák, tasak

Nyomda klisé, tervezésben való segítség

A vevő elképzelései alapján a nyomdázni kívánt mintát, szöveget megtervezni

Műanyaggyártás felelőségteljesen!